Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

share

Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинство. Това искат нашите избиратели и затова имаме над 11% над другите. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента. 

Ще предложа правителство на отговорността. Ако излезе партия с лицето си и каже, че го подкрепя - няма да отидем на избори. Искам партия, не отделни лица. Не съм Кирил Петков и не вербувам депутати, посочи още Борисов. 

Вчера излезе огромна лъжа, което ме притесни. Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен. Предполагам колегите от ДАНС МВР и НСО са взели мерки. И вашето обикаляне покрай оградата много притеснява и внуците и детето. Вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Пеевски. Това ме притесни. Всичко съм чул за Пеевски. Когато Алексей Петров се зае да направи сглобка - успя. Сега това би било с един куршум, два заека, коментира още Борисов. 

Според Борисов заплахата идва заради помощта за Украйна. "Една от най-могъщите служби дава сигнал", каза още той.

Също ме разтревожи, че "Възраждане" потвърди, че работи с ПП-ДБ. Започнаха да се отричат. Не им вярвайте, това са много лицемерни хора, добави още той. 

Денков: Главчев избяга от изслушването в парламента

Борисов коментира и връщането на Брендо: Хубаво е, че е в жив. Ще каже как е дошъл. 

Водещи новини

Още новини