Славчо Велков: Знам точно как е влязъл Брендо под носа на службите, няма заплаха към лидери, това е политически театър

  • 27 юни 2024 21:35

  • 9261
  • 10
Славчо Велков: Знам точно как е влязъл Брендо под носа на службите, няма заплаха към лидери, това е политически театър
©

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди, че има сигнал, който е обширен и може би засяга партийни лидери.

"Няма никаква заплаха спрямо тези лидери. Това е част от политическия театър на абсурда. Аз го наричам номера от селските вечеринки. В момента тези, които се броят за заплашени, имат много по-големи проблеми политически, преди всичко свързани с намаляващия шанс за съставяне на правителство и търсят нещо, което да отклони вниманието на зрителя. Борисов си е измислил тази заплаха. Няма служби, които да казват директно на обекта на заплахата. Това става по линия на партньорските служби", заяви експертът по международна сигурност Славчо Велков в студиото на "Денят ON AIR".

Експертът коментира и нашумелия случай с пристигането на Евелин Банев-БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва в България, шест години след започнатото му издирване.

"Зная точно как е влязъл - под носа им. Твърде възможно и да е с онзи самолет на 50-60 години, който беше ескортиран с изтребители на НАТО и мина над въздушното пространство на 5 държави, зареди във Видин, стовари неизвестно кой си в Търговище и се покри с едно платнище. Досега никой нищо не каза за този самолет и кой е пътувал с него. БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва е проблем на системата за сигурност и службите за сигурност, които са призвани да контролират преминаването на границите", коментира Велков пред Bulgaria ON AIR.

Калин Стоянов с подробности за преминаването на Брендо през границата на България

Междувременно пък стана ясно, че САЩ обявяват награда от 5 млн. долара за информация, която ще помогне за ареста на Ружа Игнатова.

"Няма да изключа, ако утре отнякъде цъфне Ружа Игнатова. Американското правителство неслучайно чрез посланика си, обявява награда от 5 милиона долара за информация, ако някой знае къде е. Аз ако знаех къде е, нямаше за 5 милиона да кажа", заяви Велков.

Според него България трябва да обърне повече внимание на военните конфликти в света.

"Случи се един ужасяващ комбиниран терористичен акт в Дагестан, в три големи града, посегателство върху молитвени домове, проява на форма на религиозно мотивиран тероризъм, на ислямски тероризъм. Всичко това, на фона на което се случва в Украйна и Близкия изток. И на двете места сме поставени пред разрастване на конфликтите. В Украйна, след предупрежденията на Русия, че Западът минава граници, от които няма връщане назад и нейният отговор ще бъде смразяващ, това не може да бъде финансов отговор, може да бъде само военен отговор. Не изключвам вече употребата на високомощни средства от страна на Русия, включително и тактически ядрени оръжия дълбоко по територията на Украйна", заяви експертът по сигурност.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9261 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Наблюдател

2024.06.29 | 21:14

10
Този "експерт" е доста кух. С натовския ескорт на Брендо хвърли теслата. Стига ни пияндето Медведев да ни плаши, сега вкараха в действие и местните глашатаи.

2024.06.28 | 11:17

9
Славчо Велков: Знам точно как е влязъл Брендо под носа на службите КОГАТО ЧОВЕК ОСТАРЯВА ТЪРСИ ИЗЯВИ В МЕДИИТЕ за да се покаже че е все още е жив. Славчо е дърт и изкуфял.

2024.06.28 | 09:38

8
Поредния говнояд четрихилядник. Рассия предупреждавала? А геноцида на местното население в чужда държава, който прави сущата рассия не те интересува, нали? Лaйнap.
Хайдеее

2024.06.28 | 06:49

7
Домакина се изказа!
Асен

2024.06.28 | 06:16

6
Паразит
Тоя си го спомням

2024.06.28 | 01:14

5
Как размахваше карта на международната полицейска асоциация в шоуто на Слави. Само,че всеки пенсионирал се полицай,а и действащ,може да се сдобие с такава карта. Смешник.

2024.06.27 | 23:40

4
Тоя мъртвец откъде изпълзя
НЕ ЛЪЖИ ПЕ ДЕРАСТ

2024.06.27 | 22:48

3
ТОВА СА ГОВ НА НА СЛУЖБИТЕ НИКАКЪВ ТЕАТЪР !

2024.06.27 | 22:14

2
Славчо, чудех се, къде се спотайваше досега, ама шило /капацитет/ в торба не стои. Я отвори твоята торба с простотий, че на Бокачо май е на привършане.

2024.06.27 | 22:07

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини