Борисов в Тутракан: Бяхме "чегъртани", но ние сме сила, която не може да бъде мачкана

Фейсбук
share

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети мемориален Комплекс "Военна Гробница 1916г." в град Тутракан.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

"Можем да имаме много идеи и мечти, но остава направеното. Всички искат редовно правителство, доминирано от ГЕРБ, което да изкара 4 години и да може да стабилизира страната след погрома на Промяната. Надявам се, че на 9 юни ще имаме толкова сериозна преднина, че дори Кирил и Асен ще разберат, че са загубили. С 15% отгоре Петков ще отиде където му е мястото на базата на доверието, което му е гласувано от хората", каза Тома Биков и допълни, че в областта ПП-ДБ не водят кампания. 

Борисов: ГЕРБ няма да позволи изпращането на български войници в Украйна

Емил Радев, който е част от евролистата на ГЕРБ-СДС, бе категоричен, че държавата не се управлява с "кучета и пачки".

Мария Габриел заяви, че ГЕРБ е единственият отбор, който знае как се отстояват национални интереси. 

"Културният туризъм е 40% от туризма в Европа, той дава възможност за развитие на региона", допълни тя.

Браво на кмета, който сложи Мемориал "Тутраканска епопея 1916" в 10-те чудеса на България, заяви Бойко Борисов. 

"Бяхме"чегъртани", но ние сме сила, която не може да бъде мачкана. Силата изисква да си над мачкането", каза още лидерът на ГЕРБ. 

"Тук хиляди българи са дали живота си. Комунистите подтискаха славната българска история, генерал Колев нямаше паметник, въпреки историята", допълни той. "И ще строим музеи и паметници, ще ги показваме и ще докарваме хора, така че децата ни да се гордеят."

"Сутринта Денков ни казва, че ГЕРБ е прокуропционна партия. Затова сега от ГЕРБ ги нагрубяват и са бесни."

"Светът е война - преди 4 години Европа говореше за инфраструктура, иновации, глобален растеж и образование, сега говорим за въоръжаване и за нов европейски пост - комисар по отбрана. Ние се занимаваме пак с избори, пак ще се обиждаме глупавo i абсолютно безмислено упражнение."

"В името на България политиците сме длъжни да съставим правителство. Докога ще се противопоставяме. Да се помирим - 5-6 генерали сме", каза Борисов.

"Поуката е, че България може да побеждава само когато сме единни. Всички българи - мюсюлмани, християни, католици - заедно. България не е малка и не е слаба, правим я ние, политиците."

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

Водещи новини

Още новини