Делян Добрев не издържа, вдигна скандал на Румен Овчаров в ефира на БНТ (видео)

share

Събирането на подписи за иницииране на референдум за АЕЦ "Белене" се превърна в една вълна, завладяла хората, заяви в ефира на БНТ депутатът от БСП и бивш министър на икономиката Румен Овчаров.

Той отново изрази възмущението си от това, че правителството на ГЕРБ е спрял проектът "Белене". Под думите му обаче, това е нормално имайки предвид компетентността по по въпроса на Бойко Борисов, Делян Добрев и Валентин Николов.

Според Румен Овчаров, правителството на ГЕРБ сами са изгонили инвеститорите в АЕЦ "Белене". Той поясни, че площадката за атомната централа е единствена в света по своята уникалност.

"Учудвам се от способността на Бойко Борисов непрекъснато да открива топлата вода", заяви още Румен Овчаров относно думите на премиера, че ще се спестят много пари благодарение на програмата за енергийна ефективност.

Относно вота на недоверие, който не мина, социалистът заяви, че е по - добре ГЕРБ да си изкара мандата, защото ще загуби с много повече на следващите парламентарни избори.

Думите на Овчаров по адрес на Бойко Борисов, Делян Добрев и Валентин Николов вбесиха министъра на икономиката. Добрев се включи в  разговора и заяви, че е недопустимо социалистът да продължава с нападките си.

"Опазил ме Господ да разбирам от това, от което разбираше г-н Румен Овчаров, когато беше министър", заяви Делян Добрев.

Министърът заяви, че е крайно време вече Овчаров да спре да коментира как Бойко Борисов разбирал от всичко, а той - от нищо.

Водещи новини

Още новини