ГЕРБ: Притеснително е, че БСП набира симпатизанти чрез референдум

  • 27 юли 2012 07:41

  • 924
  • 2
ГЕРБ: Притеснително е, че БСП набира симпатизанти чрез референдум
©

"Не знам дали има практика служебните коли на парламента да въртят празни ходове. Може и да е вярно това", каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Социалистът Янаки Стоилов заяви от своя страна в предаването "Здравей, България", че има наистина такива практики, но веднага защити колегите си, че те пътуват в страната в почивните дни по работа.

Относно събраните подписи от БСП за референдум за АЕЦ "Белене" Стоилов заяви, че много активисти от БСП ще помогнат днес при пренасянето на подписите, които са събрани за инициирането му. Депутатът от БСП обясни, че след като бъдат внесени подписите ще се извърши незабавна проверка и след това в тримесечен срок парламентът трябва да приеме решение за провеждане на референдум, а президентът определя датата, на която ще бъде той.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в отговори лаконично обаче, че ще се види дали наистина ще има референдум. Той поясни, че има органи, които ще проверят истинността на подписите, събрани от БСП.  Според него е притеснително, че партия като БСП, която има история, прибягва до референдум, за да печели симпатизанти.

Последвайте канала на

Десислава Станева
924 2

Коментари 2

Добави коментар
Христов

2012.07.27 | 21:28

2
Ами ГЕРБ по много прозрачен начин ли набира симпатизанти. То скоро всичко ще стане ясно през 2013 година .....
компетентен

2012.07.27 | 15:16

1
Другарю Христов, ако БСП се яви на избори със Сергей Станишев като лидер и ако не декларира преди изборите че няма да влиза в коалиция с ДПС, ще са ти напразни очакванията за 2013 година. Това което очакваш да ти се изясни скоро ще трябва да го отложиш за 2017 година.

Добави коментар

Водещи новини