Александър Дунчев (ПП): По-важна е борбата с корупцията, отколкото кабинет на ГЕРБ

Кадър - бТВ
share

Продължаваме промяната не сме индивидуалисти, показали сме, че можем да работим с всички. Вчера имахме събрание и днес в 11 часа Кирил Петков ще обяви какво е решено на него. Това заяви Александър Дунчев от ПП в ефира на бТВ.

Позицията на ПП отговаря на очакванията на нашите избиратели. Трябва да бъдем принципни и нашата основна цел трябва да бъде борбата срещу корупцията, подчерта Дунчев и добави, че корупционните модели в ГЕРБ не е най-големият проблем, защото го има във всички партии.

"Трябва да се преборим с корупцията, ако нея я няма и цените ще се нормализират, ще има пари за пенсии и всичко ще се оправи", смята още той.

По думите му те не могат да се самозабравят, че ще оправят държавата, но са си поставили за цел да водят тотална борба с корупцията.

По-важна е борбата с корупцията, отколкото кабинетът на ГЕРБ, категоричен е той.

ПП отговарят на ГЕРБ за създаването на контактна група за преговори

Той добави, че се е обсъждало да има една парламентарна група с ДБ, но преди изборите е взето решение бившите управляващи да останат в центъра. Реално нашата сила е там - в центъра, и ние не искаме да се конкурираме с избирателите на ДБ, обясни Дунчев.

Защо всички да се трупаме в дясното пространство, като ние от ПП сме повече центристки настроени, отколкото в дясното пространство, запита Александър Дунчев.

Ако вторият мандат дойде при ПП ще преговарят с всички партии, които имат същите принципи като бившите управляващи - да се освободи и изкорени корупцията от държавата. Съпротивата е брутална на всички нива, призна Дунчев.

Дунчев е доволен, че тотално е обърната играта в горите.

Водещи новини

Още новини