От Продължаваме промяната с важно уточнение за старта на преговорите за кабинет

  • 22 ноември 2021 21:58

  • 5020
  • 6
От Продължаваме промяната с важно уточнение за старта на преговорите за кабинет
©

Във връзка с постъпили многобройни запитвания от медии и граждани относно мястото на провеждане на дискусиите между „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, (ПП), БСП, ИТН и ДБ и възможността за присъствие на медии и граждани преди и след тях, още веднъж ви уведомяваме, че срещите ще бъдат предавани на живо в страницата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“  във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg, съобщиха от ПП.

"На дискусиите ще присъстват само експерти от четирите партии и коалиции, като медиите и обществеността ще могат да ги следят в тяхната цялост онлайн и на запис. До мястото на провеждането им няма да се допускат журналисти и граждани. Не се предвиждат изявления преди и след дискусиите. Изявления от страна на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ ще има след приключване на пълния цикъл от срещите", посочиха още от ПП.

Започват преговорите за съставяне на правителство. ПП с прозрачни разговори през седмицата

"Срещите ще се провеждат в „София Ивент Център“, на територията на „Парадайс Център“, откъдето ни уведомиха, че политиката им е да не се допускат журналисти, видеооператори и фоторепортери на тяхна територия", добавиха от формацията.

"Ще изпратим снимков материал от срещите. Молим да проявите търпение и разбиране!", написаха още от ПП.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5020 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
баба гицка"

2022.10.07 | 08:53

6
мафията СЕ СТРАХУВА ОТ ГЕРБ ЗАЩОТО БОЙКО И ГЕШЕВ ЩЕ Я ОЧИСТЯТ - за вова лъжат и плачат
реалист

2021.11.24 | 11:24

5
Браво на тези млади хора. Така трябва да се случват нещата в държавата.

2021.11.22 | 22:44

4
А за какво квичат гербавите трольольота?
ТОВА

2021.11.22 | 22:40

3
ВИ СЕ ПАДА ...ОФФФЦЕ ...С ОФЦЕЕ...., РАШКОВ И РАДЮ........., ВИЕ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТЪПАЦИ Е СВЕТА....
ЛЕВСКИ

2021.11.22 | 22:38

2
Е КАЗАЛ...." ИСКАТЕ СВОБОДАТА ..., АКО ВИ Я ПОДНЕСЕ НЯКОЙ НА ТЕПСИЯ ...".....БЪЛГАРИЯ ЗАГИНА...

2021.11.22 | 22:11

1
ТОВА СА РЕЗУЛТАТИ ОТ МАШИНИТЕ НА МАДУР0 И 25% ГЛАСУВАЛИ НУЛА ЛЕГИТИМНОСТ,. ЗА РАДЕВ ГЛАСУВАХА 15% БЪЛГАРИ И 85 ТУРЦИ, ФАКТ. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ, КОИТО СИ ОСТАНАХТЕ В КЪЩИ. НОМЕРА НА РАШКОВ СРАБОТИ ЗА НОМЕРА С ТУРЦИТЕ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ МАСОВО, ЗА НОМЕРА НА КАРАДАЙЪ, ЗА РОДИНАТА МАЙКА И НОМЕРА СЪС ЗАДАДЕНИЯ ВЪПРОС ЗА УКРАЙНА, КОЙТО РАДЕВ ИЗПОЛЗВА КАКТО ПРЕЗ 2016. ТУК КАЗВА ЧЕ Е РУСКИ, А В ЧУЖБИНА ОБРАТНОТО И ЧЕ Е ЗА САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ. ИМАМЕ ДВУЛИЧЕН ЧЕРВЕН ПРЕЗИДЕНТ НА СУПЕР СТАТУКВОТО С ВИЦЕ НА ОЩЕ ПО ЧЕРВЕНОТО СТАТУКВО. РАДЕВ С 27 СЪВЕТНИЦИ ОТ БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ

Добави коментар

Водещи новини