Пак погна "Промяната": При лошия модел "Борисов" един MWh, беше 80 лв., а сега е 1200 лв

Фейсбук
share

Бойко Борисов посети изграждащия се храм "Свети Пантелеймон" в град Каспичан.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 687

В периода 2013-2018 г. партия ГЕРБ е дарила 120 000 лв., каза Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. "Да не правим сметка на Господ колко сме дали", обърна се лидерът на ГЕРБ към дядо владиката.

"Надявам се, че в края на ноември, ще открием църквата. Но от партиите, само ГЕРБ ни е помогнала. Ние ви благодарим сърдечно, че не затворихте храмовете по време на пандемията, винаги сте помагали на Църквата безрезервно и сега, това, което се дава като средства и за Зограф, и за Богословския факултет“, допълни митрополит Йоан.

Красен Кралев: На страната категорично са нужни предсрочни избори

Изгасете лампите в храма, защото промяната ни донесе 1200 лв. ток. При лошия модел “Борисов“ един MWh, беше 80 лв., а сега е 1200 лв., обърна се Борисов. 

Честита да е "промяната" на всички българи. Катастрофа! Не се радвам, това е колапс на бизнеса. Чудовищна е контрабандата и на границата. В Силистра минават по 250 тира с украинско зърно без контрол.Ако бяхме ние, тази корупция в износа на оръжие. Същото е и с цените на бензина и дизела - над 3.70 лв./л. Всеки ден трупат пари в офшорките си.

Газът се вдигна с 32%. За август цената ще е 60% по-скъпа. Тогава партийният КЕВР ще мълчи.

Нас не ни е страх от Бойко Рашков - година и половина лъжехме, ядохме хора и какво ли още не... Рашков иска да е в КПКОНПИ, за да им пази откраднатите пари. Те обаче не знаят той какъв човек е, или ще им вземе всичко, или ще ги държи с това. Явно в България единственото важно днес е ще има ли Рашков КПКОНПИ. Ние ще му вярваме ли? Това независима организация ли е? Вождът на "промяната" да разследва другите. Нашият полезен ход какъв е? За съжаление няма оправяне. Много работи има за оправяне на това, което направи "промяната". Поне още 5 млрд. им трябват докрая на годината.

Вчера мафията си направи правителство. ИТН последно мафия ли са или не са? Преди 10 дни те казаха, че ИТН е мафия. Сега преговарят с мафията, каза Борисов. 

Вчера Цветанка Ризова, накрая на интервюто си с Кирил Петков, все пак зададе въпроса за "GEMCORP". Петков каза, че нямало какво да се обсъжда. Сега виждат, че няма да могат да съставят правителство и гледат да замажат следите. Не го видяхме в дневния ред на Министерския съвет, проверете си. Това са договори за милиарди долари. Бързо-бързо замита следите. Това е положението в държавата, коментира той. 

Трифонова от ГЕРБ: Кирил Петков е крил в кабинета си доклад на ДАНС за GEMCORP 3 месеца

Те разбраха, че сме ги докопали за огромната им корупция и сега се чудят как да прикрият нещата си. 1200 лв. за MWh и българинът седи и мълчи. При нас за 1 ст. имаше протест пред КЕВР. Сега 700, 800, утре 1200 лв. Газът няма да го има. Грабят българина. “Лукойл“ пък не се закача, разкри лидерът на ГЕРБ.

Сега ще ги изиграят да изберат Рашков и ще отидат на избори. За ГЕРБ това е идеалният вариант, но за държавата това е банкрут. Те отсега се съгласиха да вземат 160 млн. комисионни за хеликоптерите. Вадят депутат в последния момент, за да седне на 160 млн. лв. Това ли е новият морал? Ако го бяхме направили ние, щяхте да ни разсипете. Ако бяхме направили и една хилядна от действията на "промяната", щяхте да ни съсипете. Вчера как раздават парите? В същата джипка се возят година и половина, при мен беше лошо, но при тях е готино. Като давахме парите, при нас беше лошо, при тях - готино. Защо е този двоен аршин? 

Година и половина не пускат АМ "Хемус“, минахме и Рашков прати проверка, за да ни глобят. Те си крадат от тока, бензина, посредниците им превеждат пари, какво ги интересува "Хемус"? Имат по 50 интервюта на месец при вас, аз вече се чудя кой е водещ. Те колкото повече говорят, толкова по-голяма услуга ми правят. За "Хемус" оптимизмът ми е нула“, допълни той. 

Инфлацията е скрит данък. Аз я държах на нула. През инфлацията все едно са ви вдигнали 23% данъците, разбирате ли, попита Бойко Борисов и допълни: Ами оръжието в Украйна, което се дава? Ние ГЕРБ внесохме проектозакон да даваме оръжие на Украйна законно. Те се крият. Това криене води до комисионни. Кого лъжем сега? Някой може ли да ми каже, че не изнасяме оръжие за Украйна? От медиите, ни за парапетите питате, ни за нищо. Олиото си е скъпо, хлябът си е скъп, слънчоглед и зърно контрабандно колкото искате от Украйна. Това е положението.

Нали викаха, че сме лошите и заради нас не са внесли 22 закона? Те ги няма, те не са ги внесли изобщо, има журналисти в София, хванаха ги натясно. Спряхме по тяхна молба Каримански за шеф на БНБ, сега ходи да им се подмазва. От мафиоти пак станаха готини момчета. Ние съзнаваме, че медиите от тези 20 мин., ще отрежете 10 секунди. Ще отрежете от всичкото, че сме подкрепили някои тежки закони. Но тази промяна българинът ще я усети най-добре на есен. Още август те ще затънат от сметките за ток и вода Подплашиха социолозите ИТН с 3,8%, за да могат да се хвърлят на преговорите. Като отидеш на електромера и ще видиш за каква промяна става въпрос. Пак знаят, че ще ги питам за парапета. Ще дойде и друго време, знаем 2 и 200, завърши Бойко Борисов. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 687

Водещи новини

Още новини