Волен Сидеров: Колкото и пъти да освободят Цацаров и Гешев, ще им бъде малко

БТВ
share

Цацаров ми повдигна седем обвинения, Гешев – три. Те бяха измислени. Колкото и пъти да ги освободят, ще им бъде малко. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Не съм съгласен, че те са хора, които се борят с корупцията. И Цацаров, и Гешев прикриваха корупция. Това е ясно на всеки нормално мислещ човек в България, добави Сидеров.

В отговор на въпрос дали новите управляващи ще водят успешна борба с корупцията у нас, лидерът на "Атака" заяви: "Ние сме колониална държава. В колониалната държава корупцията е начин на живот. През корупцията биват назначавани колониални държавници и чиновници. Дали те се казват Бойко Борисов или някой друг, те изпълняват това, което им каже господарят".

По думите му трябва да бъде премахната границата за провеждане на референдуми. Искаме референдуми да могат да се провеждат с по-малко събрани подписи. Сегашният закон забранява да се пита народът по международни въпроси, като например дали България да бъде член на НАТО. Защо? Аз смятам, че народът трябва да бъде питан. Ако някой смята, че народът не трябва да бъде питан, да излезе и да каже, подчерта Волен Сидеров.

Той отрече твърденията, че "Атака" е финансирана от Русия.

Водещи новини

Още новини