ГЕРБ: Не трябва да се учудваме, когато г-н Станислав Трифонов се отмята от обещанията си

Булфото, архив
share

ГЕРБ разкритикува "Има такъв народ" за позициите му за мажоритарния вот. Първата политическа сила не спира да припомня, че Слави Трифонов от години лансираше идеята за промяна в избора на народни представители, но влизайки в парламента се е отказал от идеята си.

Пред медиите вчера Десислава Атанасова заяви, че очаква публична заявка от Слави Трифонов, който вчера не се регистрира за участие в заседанието. Както е известно той се бори с коронавирус и се лекува в домашни условия. 

"Напомням на ИТН, че с ГЕРБ имат 126 гласа и никакви мотиви, че те нямат мнозинство не могат да бъдат разумни. Не е добре, макар и за нов политически проект, да започва с лъжа към избирателите си", настоя вчера председателят на ПГ на ГЕРБ.

Трифонов пък отвърна в писмен коментар във фейсбук, че, "всичко по реда си". 

Слави Трифонов отвърна на ГЕРБ: Всичко по реда си

По-късно на страницата на ПП ГЕРБ-София се появи следният пост: 

"Вече не трябва да се учудваме, когато г-н Станислав Трифонов се отмята от обещанията в предизборната кампания... Днес се случи същото - Има Такъв Народ не подкрепи предложението на парламентарната група на ПП ГЕРБ да има ревизия за последните 10 години управление! Не знаем обаче защо Христо Иванов и Мая Манолова също не го подкрепиха?! Страхуват ли се и от какво? Въпрос с продължение... #НовитеСпасители".

Коментарът е във връзка с приетия проект за създаване на Временна комисия за проверка на дейностите през мандата на Бойко Борисов.

Повече по тази тема чуйте във видеото:

Водещи новини

Още новини