Юрист на Слави за Манолова и Хаджигенов: Бракът по сметка свърши

bulphoto (архив)
share

Сутринта слушах Хаджигенов. Преди малко слушах Мая Манолова. После прочетох отговора на Хаджигенов. Това написа във Фейсбук адвокатът Радостин Василев, който е почти сигурен депутат от "Има такъв народ", областен координатор на партията на Слави в Плевен и един от ценените специалисти в ИТН.

На сайта ѝ е представен в рубриката "Хората зад Слави" и беше един от специалистите, които Трифонов представи по телевизията си 7/8 преди изборите като хората, които са зад програмата му и ще ни управляват. В последните 13 години той се е занимавал и с международно спортно право.

Раздорите в "Изправи се! Мутри вън!" продължават - Хаджигенов отговори на Манолова и Дончева

По-рано през деня от изявление пред медиите на Мая Манолова и Татяна Дончева стана ясно, че адвокат Николай Хаджигенов може да не е част от бъдещата парламентарна група на коалицията. Повод за скандала стана изказване на Хаджигенов от по-рано сутринта по БНТ, в което той обяви, че би станал министър, ако трябва да пожертва себе си.

"Понеже съм граждански адвокат и се явявам по бракоразводни дела, ми се струва, че бракът по сметка приключи и съпрузите вече откритото показват колко се ненавиждат. Разводът ще е по исков ред. За съжаление са в режим на съпружеска имуществена общност и липсва брачен договор. Най-тъжно е, че 100 000 души ще платят за този развод, а още милиони са принудени да слушат скандалите на младото семейство", написа още подигравателно Василев.

Той явно има съмнения в чистите мотиви на Хаджигенов, защото няколко часа преди това е публикувал следния колаж:

Водещи новини

Още новини