Цветанов проговори за ГЕРБ, изборите и бъдещите парламентарни коалиции

Булфото (архив)
share

Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало е опити за манипулации, а вотът винаги е бил след служебен кабинет. Това заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов в предаването "120 минути" по БТВ. 

Бившият втори на ГЕРБ разкри, че през 2019 г. е имало манипулации на местните избори. "Има сигнали за манипулиран вот, но институциите нищо не направиха", допълни Цветанов. 

Той заяви още, че лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ го е притискал за назначения в горските стопанства.

Партията на Цветанов: Ако не сте разбрали, Борисов ще ви го повтори

Честните симпатизанти на ГЕРБ не разбират какво се е случвало. Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС, разкри Цветан Цветанов.  

Цветанов разкри, че не е бил на рожден ден на Делян Пеевски, както и че се е срещал с много депутати, но в качеството си на шеф на МВР и вицепремиер. "Дописвано е името на Пеевски в листите на МВР за посещенията, те не са толкова", каза лидерът на "Републиканци за България". 

Цветан Цветанов: Симпатизантите и членовете на ГЕРБ трябва да знаят кой реди листите им

Владислав Горанов реди листите за депутати, Георги Харизанов отговаря за гражданските листи. Последната дума е на Борисов, разкри Цветанов. 

"От "Републиканци за България" искаме да сме незаобиколим фактор. Повече с Борисов - не", категоричен бе бившият втори в ГЕРБ относно възможните коалиции в следващия парламент. 

"С Мая Манолова не виждам общи цели, но имаме общи политики с "Демократична България", коментира Цветан Цветанов. 

Водещи новини

Още новини