Адв. Хаджигенов: Опитваме се недоволството от площадите да се излее в урните

БТВ
share

Проф. Минеков не казва, че ще напусне триото, а че единственият вариант да свалим хунтата, е да работим всички заедно. Възможността е една и ние се опитваме да направим така, че да работи.  Това каза в предаването "120 минути" по БТВ адвокат Николай Хаджигенов от "Отровното трио".

Христо Иванов ни каза "не" по телевизията. Ние проведохме неофициални разговори с всички. На срещата ни той каза, че ще мисли и ако има варианти, ще го направи (ще влезе в коалиция с Отровното трио – б. ред.), защото в Демократична България чудесно разбират какво се случва. Ние се опитаме да направим нещо невиждано и нечувано – опитваме се това недоволство, което беше по площадите, да се излее в урната, да го съберем и да ударим корупцията по челото, заяви адв. Хаджигенов.

По-голямата част от хората, които ни подкрепят, са хора, които не са политически представени, добави той.

Мая Манолова показа готовност да служи на гражданите още като омбудсман. Готов съм не просто да ѝ стисна ръката, а да застанем до нея. Ще се изправим срещу цялата хунта на Борисов, подчерта адв. Николай Хаджигенов.

Попитан ще се кандидатира ли за депутат, адв. Хаджигенов отговори: "Вероятно ще се наложи".

"Отровното трио" се разцепва? Велислав Минеков с ултиматум

Той каза, че не може да се съгласи с констатацията на прокуратурата, че няма нищо нередно в записите с гласа на премиера Борисов. Това е поредната прокурорска пунта мара, заяви адв. Хаджигенов.

Водещи новини

Още новини