Александър Ненков: Да си хейтър стана модерно, само трябва да кажеш нещо срещу правителството

Кадър: Нова ТВ
share

Не знам дали си даваме сметка, че стана модерно да си “хейтър”. Няма нищо градивно. Само трябва да кажеш нещо срещу правителството и получаваш червена точка. Даже не се зарадвахме за миг, че България и същия този “лош” Борисов успя да вкара държавата ни в този дългоочакван валутен и банков съюз, зад което седи много труд и трупане на доверие към държавата. Това смята депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

В свой коментар във фейсбук той припомни, че е важно емоциите да стоят на заден план. И напомни, че трябва да се действа с разум. 

Младен Маринов ще информира в парламента депутатите за протестите

"Избори ще има само след няколко месеца и за мен е абсолютно безотговорно да тласнем държавата в политическа криза, защото едно подаване на оставка на правителството ще доведе до това, от една страна, а от друга - ще останем без парламент с месеци. Същият “лош” парламент по конституция е единственият, който може да актуализира бюджет, да гласува извънредни епидемични закони и да обезпечава всички социални и икономически искания в предстоящите непредвидими месеци", отбеляза още Ненков. 

По темата с протестите и исканата оставка днес отново говори и премиерът Бойко Борисов. Той подчерта, че не иска напрежение в обществото. Даде заръка да се пазят полицаите, а съответно органите на реда да следят за провокации.

Борисов каза, че ще има вот на недоверие и там ще се чуе какви неща е свършил кабинетът и какви претенции има към властта опозицията.

Водещи новини

Още новини