Борисов посети училище "Петко Каравелов" в Асеновград

Община Асеновград
share

Министър-председателят Бойко Борисов посети училище "Петко Каравелов" в Асеновград.

Той бе заедно с финансовия министър Владислав Горанов и министъра на спорта Красен Кралев. Борисов бе посрещнат в Асеновград от кмета на Общината Христо Грудев.

Там премиерът разговаря с ученици и учители от училището.

Борисов за границата ни: Миграцията е нулева

По-рано днес той бе в Средно училище "Найден Геров" в Пловдив, отново в компанията на Горанов, Кралев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Училището е едно от петте учебни заведения в града, които ще получат средства от държавния бюджет за физкултурни салони. "Добре заварили, как сте", каза премиерът и се поинтересува къде ще е физкултурният салон. Борисов коментира с педагозите увеличенията на учителските заплати. "Знам, че парите са важни, но усещането на 24 май всичките да ти дадат цветята, че си важна, че си направил нещо, беше водещо. Като има възможност сега, ще продължим. Няма да спираме. Това е единственото, на което финансовият министър не ми се е съпротивил, а е настоявал", каза Борисов.

Министър-председателят се срещна с директора на училището и с преподавателския екип. На срещата присъстваха и учители от други учебни заведения.

Водещи новини

Още новини