Борисов разговаря с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел

  • 28 февруари 2020 20:27

  • 516
  • 0
Борисов разговаря с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел
© Facebook

Сигурността на външните граници има пряко отношение към общото ниво на сигурност на Европейския съюз, заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на телефонния си разговор с председателя на Европейския съвет Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в.

Премиерът Борисов изтъкна, че опазването на границите е сред основните приоритети на България и страната ни стриктно изпълнява своите ангажименти в тази посока. Българският министър председател открои сътрудничеството с турските ни партньори, които носят сериозна тежест по отношение на мигрантите.

Борисов апелира ЕС да поддържа отворени каналите за комуникация с Турция

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отбеляза, че Турция се намира в трудна ситуация и е добре когато  тази държава, а също така и целият регион усещат подкрепата на ЕС. Министър-председателят посочи, че България е за прилагането на общ европейски подход към управлението на миграцията. По думите на премиера е ключово да има стабилен баланс между солидарност и отговорност.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
516 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини