Румен Петков за Симеонов: Ще изкопаем дъното

Булфото
share

Очакванията са Валери Симеонов да въдвори окончателна тишина и в пленарна зала. Това каза на пресконференция в Плевен лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

"Отчитайки сегашното катастрофално нормотворчество на Народното събрание, фактът че ръководството на НС остава без юрист, усилвайки инженерната си мисъл, до колкото такава витае в тези хора, може да очакваме, че ще изкопаем дъното. Очакванията са Симеонов да въдвори окончателна тишина и в пленарна зала. Излишното шумолене не помага, не вредителства, но отнема време. Да изберем за заместник-председател авторът на "излишното шумолене" не помага", добави Петков.

Валери Симеонов: Поведението ми е безукорно, не разбирам протестите
"Да изберем за зам.-председател на парламента заместник министър-председател, преценен, че не става, е гавра, която господин Борисов причини на Народното събрание", каза още Румен Петков. Според него на всички български граждани трябва да е ясно, че това е предложение на ВМРО. "За тях определени цитати са начин на мислене, политическа култура. Не разбирам реакцията на БСП. Да ти свалят зам.-председателя и после да избираш очевидна нелепица за зам.-председател - обида за политическия живот, с аргумента, че това е нормална политическа практика", коментира Румен Петков.

Водещи новини

Още новини