Евелина Славкова и Първан Симеонов с коментар за изненадите на местните избори

  • 28 октомври 2019 08:36

  • 857
  • 2
Евелина Славкова и Първан Симеонов с коментар за изненадите на местните избори
© Нова телевизия

Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия е втори в Пловдив. Това беше изненадата и голямата разлика с екзит пола. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия социологът от изследователски център „Тренд“ Евелина Славкова.

"Не можем да влияем върху вота - раздаваме анкетни карти пред секциите. Извадките са спрямо това, което са отбелязали хората", каза още тя.

"Най-вероятно Варна ще бъде спечелена на първи тур от Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на", допълни Славкова.

"Екзит полът не може да сбърка много, него не можеш да го излъжеш. Но имаше изненади, а не трябваше да се гледат класациите през деня", разкри политолог Първан Симеонов от Агенция „Галъп интернешънъл“.

"На следващия ден след вота, когато изпъкне разлика, като в Пловдив, всички са изненадани, а кандидатът се е обезкуражил. Предварителните изследвания не трябва да се вземат за нищо друго, освен за първоначални данни", коментира Симеонов.

"Има балотаж в София – това е новост. Гласоподавателите на Борис Бонев също са нещо ново", разкри политологът.

"Бонев изтегли малко гласове от ВМРО и други партии. Той е от изненадите на вота в София", завърши Евелина Славкова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
857 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
...

2019.10.28 | 09:11

1

Първан Симеонов - тъп п**e*аст и празнословещо ченге. Спрете да му давате трибуна, защото и един път не е познал.

2019.10.28 | 09:27

2

Той поне се опитва да бъде обективен. Като не ти харесва, гледай си щатните гъ*облизачи Румяна Коларова и Георги Харизанов.

Добави коментар

Водещи новини