Валери Симеонов: Поведението ми е безукорно, не разбирам протестите

Лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който бе избран за заместник-председател на парламента, заяви в кулоарите на парламента, че неговото поведение е безукорно и не разбира протестите.

"Това, което видяхме вчера, бяха протести на бързо организирани хора, това беше агитка. Мисля, че моето поведение беше достойно и за да не влошавам или да не нося някакви негативи на правителството, аз си подадох оставката. Видяхте, че няма драма в това, всичко е приключило“, припомни той.

Валери Симеонов стана зам.-председател на Народното събрание

„Някак си много бързо беше забравено, че в подготовката на всички закони бях доста активен фактор. Като вицепремиер бяха в ресорните ведомства. Аз съм работил с министъра на здравеопазването, с министъра на социалната политика, с инвалидните организации, така че подадох си оставка и постъпих достойно", обобщи политикът.

Припомняме, че изборът на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 на мястото на вече независимия Явор Нотев предизвика вчера протест. Депутатите от ДПС пък напуснаха пленарната зала.

Коментари

 1. 2019.11.21 | 19:44

  Когато беше Валери Симеонов зам Министър Председател не ревяхте толкоз а сега стесе раздрали като чели ще муе много много по голяма заплатата малииййй

 2. 2019.11.21 | 19:39

  Какво вие направил толкоз Валери,като че ли вие взел леките коли а спретесе малко братлета и какички ееееей чак пък толкоз

 3. 2019.11.21 | 13:29

  Абе ти отдавна требваше да си у панделата !

 4. 2019.11.21 | 13:09

  долнопробен малоумник Симионов в затвора

 5. 2019.11.21 | 12:44

  Въшльо! Продажен боклук и крадец! Уууууу

 6. 2019.11.21 | 11:48

  слушам си чалга

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет