Валерия Велева: Политическата класа произведе Волен Сидеров такъв, какъвто е в момента

share

Харалан Александров и Валерия Велева коментираха политическите провокации и изпускането на нерви в предаването по БНТ “Референдум”.

Езикът на омразата много широко е навлязъл в нашето общество и той се вихри и от парламентарната трибуната. Това поведение на Волен Сидеров не е изненада за никого, заяви Велева в сутрешния блок на Нова тв.

По думите й политиците сега изведнъж решиха да се разграничат от Сидеров, след това участие в “Референдум”. Тя припомни и други истории с Волен Сидеров - тази в самолета, и в НАТФИЗ.

Политическата класа произведе Волен Сидеров такъв, какъвто е в момента. Коя политическа сила не опря до неговия пръст, коментира Валерия Велева.

По думите й водещата Добрина Чешмеджиева се е държала изключително професионално и малко хора биха издържали в такава абсурдна ситуация.

По думите на Харалан Александров, всеки път когато има електорална криза, Волен Сидеров прави нещо такова. Това е човек, който през всичките тези години държи един определен електорат - на сърдитите и гневни хора.

По думите на Александров, Сидеров има артистични заложби. Тази окупация на публичното пространство отговаря на осъзнатите желания на тази категория хора, която той представлява. Те очакват точно това. За пореден път той е в обществото внимание и по този начин ще качи резултата си на това участие в изборите, смята Харалан Александров. Поставя се много ясно въпросът за границите на допустимото поведение, каза той.

Водещи новини

Още новини