Управителният съвет на БНТ: Сидеров няма да гостува в "Панорама"

  • 04 октомври 2019 12:03

  • 1698
  • 5
Управителният съвет на БНТ: Сидеров няма да гостува в "Панорама"
© Булфото (архив)

Управителният съвет на БНТ излезе с официално становище относно молбата до ЦИК на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да го допуснат до участие в "Панорама" на обществената телевизия.

Ето какво е то:

Във връзка с допуснатите от страна на г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа нарушение на чл. 189, ал. 3 от Изборния кодекс, нарушение на правилото за зачитане на равнопоставеност и значимост на кандидати в предизборната кампания съгласно правилата, приети с Решение № 796-МИ/27.08.2019 г. на Централната избирателна комисия, и неспазване на регламента за провеждане на диспути, определен в Споразумението за отразяване на предизборната кампания за провеждане на избори за общински съветници и кметове на 27.10.2019 г., сключено между Българската национална телевизия и упълномощени представители на партиите, коалициите на политическите партии и инициативните комитети, регистрирали кандидати за участие в посочените избори, Управителният съвет взе решение г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да не бъде допускан до участие в предавания на обществената медия до постъпване на писмено извинение от негова страна за отношението му към Българската национална телевизия и нейните служители.

Настоящото решение влиза в сила от момента на взимането му и е задължително за всички служители на БНТ.

Последвайте канала на

Калина Христова
1698 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Наши и ваши...

2019.10.04 | 15:22

5

А СЕМ защо не изгони Кошлуков,когато показа в ефир среден пръст на цяла България...!Или пак има-..,,наши и ваши"...

пчела и оса

2019.10.04 | 15:10

4

може и да е бил прав г -н Сидеров , но не по този начин .Вероятно такова държане пред аудиторията създава впечатление дори и у най-непредубеден зрител , че дозата многократно е била превишена .Дали хапчето, дали !алкохола ?

2019.10.04 | 14:53

3

Сидеров това нещо оно време не го помни ,но ти е хак сегашните лъже демократи ,патриоти и пр.пр. на власт да ти казват падни на колене, иначе е свършено .

2019.10.04 | 13:22

1

Браво.

въпрос

2019.10.04 | 14:19

2

А не е ли "ял деца"?
Хора, бдете! Утре вие ще сте на пангара, глупци! Сидеров не беше издържан, да, така не е хубаво, но нещо да кажете за езика на омразата и клеветите на Юлиан Ангелов - главният опонент на Сидеров, който селендурски го дразнеше като куче. Въпрос на възпитание от юношество?
А водещата, ако беше професионалист и неангажирана, щеше да избегне ексцесията, а не да вика полиция и жандармерия! И с просташко ехидство да пожелава на участника, когото гони "приятна вечер"!
Чудомирови персонажи... Тежко ни с такива начело.

Добави коментар

Водещи новини