Десислав Чуколов сравни абортите със случая на хвърленото от мост дете в Габрово

Нова телевизия
share

Партиите знаем 2 и 200, ще се справим и с лев партийна субсидия. Голямо перо бяха даренията, които правихме от "Атака" за църкви, храмове и тежко болни хора. Сега няма да имам такава възможност, ако ни се поиска помощ. Помолихме евродепутатите с техните огромни заплати да отделят колкото могат за дарения. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов.

"Над 25 хил. аборта се правят годишно в България. Не говорим за циганското малцинство, защото те изоставят децата си, а за българките, които срещу 150 лева убиват плода си. Искаме проблемът с абортите да се промени. Искаме парламентарна подкрепа, но първо в съзнанието на хората. Възмущаваме се на изрода, който хвърли детето си от мост, но не и на 26 хиляди жени, които същото правят с децата в утробата си", коментира той предложението на Волен Сидеров за забрана на абортите.

"Изготвяме закон против абортите и в подкрепа на живота на плода, но първо ще чуем мнението на църквата и мюфтийството. Ще чуем и мнението на тези "за" и "против" абортите. Нюанс в закона ще има ако се прави аборт след изнасилване, ако застрашава живота на майката или кръвосмешение", разкри Чуков.

Водещи новини

Още новини