Сидеров: Нека да работим така, че на следващия референдум хората да поискат да взимаме 100 лв. партийна субсидия

Какво обсъждаме днес? Обсъждаме да няма субсидии или те да са на 1 лев на глас. До този дебат се стигна по волята на 2,5 млн. българи, които ние не можем да пренебрегнем. Това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на ''Атака'' Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

,,Нашата партия от 2005 до 2009 г. не получаваше субсидии. Въпреки това ''Атака'' вкара трима евродепутати и 21 народни представители в този парламент, а аз бях на балотаж срещу Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в на президентските избори. Без нито един лев субсидия, пак подчертавам'', припомни Сидеров.

,,Трябва да отговорим на въпроса защо хората в България не искат партиите да получават нито един лев. Именно това е поискал българският народ в лицето на 2,5 милиона души. Тогава нека да работим така, че на следващия референдум хората да поискат да взимаме 100 лв. партийна субсидия, т.е. нека да си заслужим парите, та да си правим и банкети, дето се казва. Но на този етап ние сме длъжни да подкрепим искането на хората да няма субсидии за партиите'', завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Коментари

 1. 2019.07.05 | 02:13

  Волен Сидеров добре си осребри златното си пръстче но на следващите избори ще види парламент през крив макарон.Той предаде великата идея АТАКА.Е това няма да му бъде простено.

  1. 2019.07.07 | 14:05

   Чак пък велика!

 2. 2019.07.04 | 21:22

  Перхидролния гербав пудел

 3. 2019.07.04 | 18:17

  На следващите избори ти и Атака отивате в канализацията.

 4. 2019.07.04 | 16:50

  Набирайте си дарения от бизнесмените. От Кирето Домузчиев и КРИБ. И без това те ви нареждат откакто сте на власт колко да е минималната заплата. И било то противоконституционно да се вдига минималната заплата. Пазарна икономика било. А няма нужда от пазарна икономика когато нареждате на такситата колко да е престоя за минута.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет