Във ВМРО се чудят партньор или противник им е един от коалицията ОП

share

Всяко събиране на коалиционния съвет на "Обединени патриоти" е добре дошло. Всъщност тази институция на коалицията не функционира, както е известно, въпреки многократните опити на ВМРО да събираме този орган.

Това каза в кулоарите на парламента заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов. "Въпросът е доколко коалицията съществува, защото изявленията и кампанията, която беше проведена от един от участниците в коалицията, ни дава основание и се чудим имаме ли партньор или противник", каза още Веселинов. Попитан от журналистите дали има предвид Волен Сидеров, Веселинов отговори: "За това става въпрос - да“.

Той посочи, че всяка от партиите е била в достатъчно сложен изборен процес и тепърва ще се събират и ще решават неща. "Ние не искаме да сме роби на емоциите. ВМРО ще има утре заседание на изпълнителния си комитет, ще анализираме, ще мислим, ще гледаме какви са перспективите“, разкри Веселинов. На въпрос дали има шанс да се събере коалиционният съвет на ОП, Веселинов посочи, че не са се събирали и тепърва ще вземат решенията. Той обясни, че с Волен Сидеров не са се засичали.

Водещи новини

Още новини