Александър Сиди: От ВМРО водим битка срещу либералния разпад на ценностите

Ще имам изключително активни позиции по важни въпроси, ако бъда избран за евродепутат. От ВМРО водим битка срещу либералния разпад на ценностите, ние сме част от европейските консерватори и ще продължим да бъдем. Това каза в студиото на izbori.bg, кандидатът за евродепутат под номер три от листата на ВМРО Александър Сиди.

"Европа на отечествата е наш избор и ние активно ще работим за нея. БСП и ГЕРБ предлагат едно и също - за повече мигранти, дори и папата се обяви за защита на мигрантите, това не е Европа, от която искаме да бъдем част", допълни Сиди.

"В европарламента ние ще браним границата на България. Хората, които лицемерно поканиха хората с бради и искат да променят Европа, ние ще се борим срещу тях. Абсурдно е рекламирането на евроизборите от Кончита Вурст. Когато минеш процедурите си добре дошъл в Европа, но само когато го направиш по нормален и легален начин", заяви Сиди.

"Концепцията за ромския въпрос ще бъде отворена веднага след изборите, работим активно в тази посока, на първо четене мина текстът за неизбежната самоотбрана", обяви той.

"Надявам се на евроизборите ВМРО да спечели. Не искам да коментирам нападките на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, тази кампания се оказа изключително грозна и пълна с фалшиви новини. Когато политиците формират обществено мнение, те трябва да бъдат много отговорни по отношение на своите думи. Изборите са състезание на идеи, а не на това кой колко фалшиви сайта има", каза Сиди.

"Скандалът с апартаментите доста отдавна излезе от рамките на нормалното, последните месеци имотният регистър е много по-популярен от "Фейсбук"", пошегува се Сиди. След този скандал политиците ще бъдат много по-внимателни в своите действия", смята кандидатът за евродепутат.

"Нямаме категорично мнение във ВМРО дали България трябва да приеме еврото, но страната ни ще бъде приета в Шенген", допълни той.

"ВМРО приветства идеята за единна европейска армия. ВМРО също така ще се бори активно с двойните стандарти и в следващия европарламент", разкри Сиди.

"Надяваме се да имаме трима евродепутати, ние сме за преференциалния вот", завърши Александър Сиди.

Коментари

  1. 2019.05.17 | 12:32

    Гей.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет