Румен Петков: Техно-лъжата не е политика и откраднатото от Техно… в минало време не може да бъде развивано днес

ПП АБВ
share

Техно-лъжата не е политика и откраднатото от Техно… в минало време не може да бъде развивано днес. Това се посочва в отворено писмо от председателя на ПП АБВ Румен Петков, изпратено от пресцентъра на партията. Румен Петков заявява, че през последните дни политическата простащина и вулгарните лъжи са взели връх и ярки представители на съвкуплението между омраза и неграмотност за запели в разсипан синхрон в гръцкия хор. 

„Давам няколко бързи примера в тази посока: ТЕХНОлъжата не е политика и откраднатото от ТЕХНО… в минало време не може да бъде развивано днес. За следващия в нестройния гръцки хор: Фабриката за простащини и вулгарни лъжи може да говори чрез нейната уста. Познавайки я недостатъчно отблизо, за мое щастие, за времето на 17-годишния си професионален опит можеше да прави с устата си и по-интересни за част от обществото неща. Една потна гола празна глава се нуждае от трибуна и ако от мен зависи, всеки ден ще бъде на екран. На път за Юпитер, оставането му в Карлуково ще бъде изключително полезно за него, парламента и обществото“, се казва също в отвореното писмо. 

Румен Петков отбелязва, че в общия кръг от участници в пасивния гръцки хор всички, които той не споменава, не бива да разчитат на прекалено напредналата му възраст и доброто му чувство към общи близки и приятели, част от които не са между живите.

Водещи новини

Още новини