Румен Петков: Поръчката за машини за гласуване е измама, чрез която някой цели да открадне пари

  • 23 април 2019 13:53

  • 397
  • 3
Румен Петков: Поръчката за машини за гласуване е измама, чрез която някой цели да открадне пари
© АБВ

Председателят на „Коалиция за България“ и на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви, че поръчката за машини за гласуване е измама, чрез която някой цели да открадне пари, съобщиха от пресцентъра на партията.

Компанията доставчик на въпросните машини „Смарт матик“ се е провалила в Белгия и Филипините, каза Петков и добави, че ДАНС и МВР са отказали да сертифицират машините. „Обществото трябва да знае каква историята на компанията „Смарт матик“. Голяма международна компания, която произхожда от Венецуела. След това е регистрирана в офшорна зона и след това от офшорната зона се мести в Лондон. Тежък провал в Белгия, откъдето са изгонени, изгонени са и от Филипините. В момента работят в няколко държави в Африка, най-престижната - Сиера Леоне“, обясни Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Офертата на „Смарт матик“ за продажба през февруари е била 4000 за брой. Към днешна дата офертата е за машините под наем на цена от 3000 лева за деня на вота.

И всички български граждани трябва да знаят, че ние с тях ще платим 9 милиона за тези машини. Българинът трябва да знае, че това означава, че няма държава“, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той е категоричен, че налице е достатъчно основание за съмнение, че нашата компания „Сиела Норма“, която е партньор на „Смарт матик“, осъществява груб, политически рекет върху ЦИК и държавните институции.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
397 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крадливото Ленче

2019.04.23 | 16:06

3

Аз не крада аз само пера а сега и комисионна ще прибера.

Помня

2019.04.23 | 16:04

2

Помня кой настояваше за машинно гласуване,за тия които се правят на ударени ще припомня Мая Манолова ,БСП и не на последно място Радев -грипена

герб

2019.04.23 | 14:39

1

Оставете ни да си краднем за последно, бее!

Добави коментар

Водещи новини