Румен Петков стана член на Международния комитет за честване на 75-годишнината от победата във Великата отечествена война и взе участие в заседанието на комитета

  • 08 април 2019 15:22

  • 614
  • 2
Румен Петков стана член на Международния комитет за честване на 75-годишнината от победата във Великата отечествена война и взе участие в заседанието на комитета
© Булфото (архив)

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в стана член на Международния комитет за честване на 75-годишнината от победата във Великата отечествена война и взе участие в заседанието на комитета. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на заседанието той разговаря с Александър Чубарян, ръководител на Институт „Освобождението на Европа от нацизма“ към Руската академия на науките, Йорг Морре – директор на германо-руския музей „Берлин-Карлсхорст“.

Карлсхорст е освободена територия от Съветския съюз и крах на групата армии – „Център“. Морре отправи покана към Петков да посети музея. В рамките на събитието Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в разговаря и със Свен Холцмарк от Норвежкия институт по отбранителни изследвания. 

Петков се срещна и с дългогодишния директор на МГИМО Анатолий Торкунов. Като подарък от Петков той получи патриотичния календар, изработен по идея на АБВ-Младежи и писалка, посветена 140 години от установяването на дипломатически отношения между България и Русия.

Торкунов през последните 15 години е несменяема водеща фигура във външната политика на Русия и член на всички президентски комитети по външна политика. През септември той ще гостува у нас по покана на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в

В Комисията участват представители на прибалтийските държави, Франция, Германия, Украйна, Италия. Италианският представител е зам.-председател на Атлантическия клуб на Италия – проф. Джулио де Робертис. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
614 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ххх

2019.04.08 | 16:11

2

Тая война е Велика и Отечествена само за руснаците,и то само в пределите на тогавашния СССР. Какво общо имаме ние като българи и по-точно какво общо с руснаците имат нашите комуняги? Освен явното им позициониране като пета колона на Кремъл в България и Европейския съюз. Като такива трябва да бъдат съдени за национално предателство а не показвани по медиите!

????

2019.04.08 | 15:40

1

А,ТОЙ знае ли?

Добави коментар

Водещи новини