Румен Петков: Коалиция за България предлага истинската лява листа - другите излъчват безсилие

  • 16 април 2019 12:56

  • 494
  • 3
Румен Петков: Коалиция за България предлага истинската лява листа - другите излъчват безсилие
© Булфото (архив)

"Коалиция за България" предлага истинската лява листа - другите излъчват безсилие. Това каза председателят на "Коалиция за България" и лидер на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Слушах с голяма почуда едните щели да бъдат в лявото, другото в дясното семейство. Нашите евродепутати ще бъдат в българското семейство, защото там ни е мястото“, допълни той.

Когато предлагаш човек, който ти казва, че е европеец, а после българин, лично изпитвам съмнение и скептицизъм, защото чувството за родова памет и местен патриотизъм, ако бъде подменено от изкривени ценности, нищо добро не очаква тези, които са изпратили такъв представител", обясни лидерът на АБВ.

Той посочи, че листата на "Коалиция за България" излъчва патриотизъм, принадлежност и много ясна политика. "С болка казвам, че на "Позитано" има битка между ръководството на партията и самата партия. Има битка между два клана - на Нинова и на Станишев. Има битка срещу левицата. Там не мисля, че става дума за лява политика. Това, което се предлага няма дума за работници, няма дума за кооперативи, за стабилизиране на ядрената ни енергетика, т.е. е един набор от кухи фрази, на който бяхме свидетели в отиващия си европарламент", коментира листата на БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той се спря и на евролистата на ГЕРБ. "На ГЕРБ листата излъчва съсипията на селското стопанство. Там са ликвидационните съвети, унищожаването на ядрената ни енергетика чрез 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй", там е продажбата на авиокомпания "Балкан", т.е. грабежът на миналото столетие", допълни Петков.

На въпрос колко евродепутата очаква, той посочи, че за "Коалиция за България" е важно да стигне до хората. "Ние нямаме ресурса на упоменатите партии, а истинските кандидати, които няма да пожалят нищо от себе си, за да стигнат до почтения български избирател", допълни Петков.

Той уточни, че е оптимист за "Коалиция за България", защото атмосферата е друга. Искам да кажа на един вицепремиер, че 20 години да пишеш концепции „срещу“ не е начин на работа за България, каза още лидерът на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Едни цигани пребиха едно момче в Габрово. Ние трябва да се борим за нашите права и свободи. Вчера пребиха една българка в София. Тя е в болницата в много тежко състояние. Не забелязах някой да протестира“, коментира Петков.

Според него като се насажда омраза, ще се жъне омраза. „Една от много силните авторитетни позиции на „Коалиция за България“ пази атмосфера на взаимно уважение и зачитане и първостепенен стремеж - законът за всички с еднаква сила и тежест. Другото е да се замеряме с квалификации и концепции, от които видимо нищо не следва", заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
494 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пикльото

2019.04.16 | 22:09

3

Подлеца си е подлец независимо дали се казва Петков, Първанов или Цветанов. Това е порода.

Този е голям нещастник

2019.04.16 | 21:33

2

ТОЗИ ТЪПАНАР Е ЗА ЗАТВОРА С ЦЯЛОТО СИ ДОСИЕ И ИСТОРИЯ ..

Ветовски номерА

2019.04.16 | 13:55

1

Под чуждо име се явяват само измамниците, истинските политици градят свое.

Добави коментар

Водещи новини