Румен Петков пак удари по Нинова

Булфото (архив)
share

БСП отдавана се отказа от името "Коалиция за България", малко е нередно да искат права върху наименованието. Не разбирам позицията на Нинова. Как може да твърди, че нещо ѝ е откраднато, след като не е нейно. Това не е “Техноимпекс”, от който може нещо да се открадне. Това е политика, заяви лидерът на АБВ Румен Петков в сутрешния блок на БНТ. 

"За политика сме от скандал в скандал. Само форматът "Коалиция за България" говори за мир в Европа. Ще отстояваме сигурна и силна Европа в европарламента", каза още той. 

"Обърнахме се писмено към БСП, да сформираме коалиция, за да "пометем" ГЕРБ. Това управление е отровно, а несъгласието им за коалиция, ми намеква, че опозицията работи за ГЕРБ", допълни лидерът на АБВ. 

"България няма адекватни инструменти за самозащита. Борисов искаше някой да му се извини, като се унижава. Не можем да защитим интереса си, а хленчим някой да ни се извини", разкри Петков. 

"България трябва да се пребори с корупцията и европейските ценности. Цветанов беше жертва на лакомия. Скандалът с апартаментите не донесе нищо добро на БСП. Изпусна се реалният дебат за политиките", завърши Румен Петков. 

Водещи новини

Още новини