Томислав Дончев: Целта е не да смачкаш другия, това не е победа, а погром

Novini.bg
share

Нашите политически опоненти няма да допуснат цивилизован диалог за европейските ценности, без да напомнят за бита. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов по време на представянето на евролистата на ГЕРБ и СДС.

„Минималната заплата е нараснала с 65 %, средната с 50 %, а БВП с 40 %“. Постиженията на страна са благодарение на управлението и на доброто ни партньорство с европейските икономики. Основният ни партньор е ЕС“, допълни Горанов.

„Присъединяването ни към еврото ще намали рисковете пред българската икономика. Успех на евроизборите“, завърши Владислав Горанов.

"Победата е много важна. Целта е не да смачкаш другия, това не е победа, а погром. ГЕРБ няма нужда от такава победа. В стремежа към победата не бива да губиш себе си и идеите си. Успех на евроизборите на СДС и ГЕРБ", заяви още вицепремиерът Томислав Дончев.

"Непрекъснато се опитваме да сме добри, но и добрият омръзва, затова утре трябва да се опитаме да бъдем по-добри, в други ден да бъде още по-добри и да работим заедно", каза още той.

Водещи новини

Още новини