Бойчев: В Лисабон Сергей Станишев постигна голям личен успех

share

Убеден съм, че БСП ще спечели следващите избори. БСП не се нуждае само от подкрепа, а от мнозинството на българските граждани за Визия за България. Няма смисъл да се сменя едно правителство с друго, ако няма да се промени начинът на управление. Това каза депутатът от БСП Жельо Бойчев в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

На въпрос дали, ако БСП спечели изборите, ще направи коалиция с ДПС, депутатът отговори така: „Нинова заяви, че няма да прави компромиси в програмата си по важните точки. Програмите ни се различават. Затова няма как да се говори за коалиция към този момент. Ние трябва да сме убедителни и да получим доверието на гражданите“. Това се налага, тъй като опозицията планира да прави много ключови реформи във важни сектори, стана ясно от думите му.

В Лисабон Сергей Станишев постигна голям личен успех. Успехът на всеки българин на европейска сцена, е успех и за страната ни. Трябва да гледаме позитивно“. Така Бойчев отговори на въпрос защо лидерът на БСП отказа да подкрепи Сергей Станишев на форума на ПЕС.

Водещи новини

Още новини