Три събития има в програмата на президента Румен Радев за утре

Булфото
share

Президентът Румен Радев ще приеме министъра на външните работи на Египет Самех Шукри. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Срещата с министър Шукри ще бъде от 9.30 ч. на "Дондуков" 2.

От 11.30 ч., в Гербовата зала на "Дондуков" 2 държавният глава ще удостои с орден "Мадарски конник" първа степен Робърт Сингер - вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Световния еврейски конгрес. Отличието му се връчва за особени заслуги в сътрудничеството между Световния еврейски конгрес и държавните институции, еврейската общност и гражданското общество в България, както и за съществения му принос за развитието на образователните и други дейности на българската еврейска общност.

По-късно през деня, от 16.00 ч. на "Дондуков" 2, Румен Радев ще бъде домакин на церемонията по връчването на тринадесетите годишни награди "Най-голям корпоративен дарител".

Конкурсът на Българския дарителски форум отличава компаниите в страната, които устойчиво и прозрачно подкрепят значими за обществото инициативи и каузи. Тази година на церемонията ще бъде обявена нова категория "Най-добра програма на местен дарител", която поставя акцент върху благотворителната подкрепа в местните общности, за да се даде публичност на малките по обем, но със значим принос за местните общности дарителски инвестиции.

Водещи новини

Още новини