Волен Сидеров: Русия е фактор и трябва да се съобразяваме с нея (видео)

БНТ
share

България не е Великобритания. Отношенията ни с Москва щяха да се усложнят много повече от отношенията на Великобритания с Русия, ако бяхме премахнали руски дипломати. Бойко Борисов има възможността да изгради мост между Москва и Брюксел. Един такъв ход е логичен. Това заяви Волен Сидеров, председател на ПГ на Обединени патриоти и лидер на ПП Атака в сутрешния блок на БНТ.

"Аз съм убеден, че в Русия има желание за подобряване на отношенията. Решението да не се гонят руски дипломати е добро решение, безспорно. Но това едва ли щеше да е така, ако ГЕРБ бяха с Реформаторите в коалиция", допълни той.

"С вероятности, дали има руска намеса в отравянето на Скрипал, или не, не се работи. Мисля, че победата на Путин в изборите подразни доста хора", коментира Сидеров.

"Дано тези високорискови вещества като Новичок не предизвикат локална война, при изчерпване на други оръжия. Не e нещо изключително, че посланици са и агенти в различните държави ", допълни Волен Сидеров.

"Русия е фактор и трябва да се съобразяваме с нея. Част от хората покрай Борисов не бяха доволни от неговото решение", разкри  председателят на ПГ на Обединени патриоти и лидер на ПП Атака. 

"Пожелавам на всички хубави и светли празници", завърши Волен Сидеров. 

Водещи новини

Още новини