ОП разделени и в рождените дни

Булфото (архив)
share

След последните искри покрай изказването на руския патриарх Кирил и последвалото изявление на Валери Симеонов, довело до пореден трус в коалицията, Обединените патриоти се разделиха и в рождените дни.

Двама рожденици черпиха днес в техните редици - Валери Симеонов и Искрен Веселинов. Вицепремиерът обаче не покани коалиционните партньори от ВМРО и "Атака" на рожден ден, а събра в късния следобед само своите депутати. Той ги покани в Министерския съвет на почерпка за рождения му ден. За останалите депутати в парламентарната група по-рано днес Симеонов изпрати две кутии бонбони и бутилка уиски.

През това време зам.-шефът на ПГ на ОП Искрен Веселинов от ВМРО отрупа масите в парламентарната стая с питка, баница и плата, а по-късно вечерта войводите под строй поеха към столично заведение в близост до партийната централа да празнуват насаме. Там се очакваше да пристигне и лидерът на партията Красимир Каракачанов, съобщи Канал 3.

Само преди месеци пък лидерите на трите партии в коалицията дружно празнуваха сватбата на Волен Сидеров, а Симеонов, с когото двамата с днешна дата са в обтегнати отношения, даже се беше облякъл в народна носия, за да изненада жениха.

Водещи новини

Още новини