Михаил Константинов: Трябваше нашият патриарх да скастри патриарх Кирил

  • 13 март 2018 19:40

  • 3864
  • 8
Михаил Константинов: Трябваше нашият патриарх да скастри патриарх Кирил
© БНТ

Изказването на Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва за България и това, че Кърджали е в турските душевни граници, не са изненадващи. Това е обявена негова политика и негова позиция. Не мисля, че става на дума за атака. По-важното е как ще реагираме ние, а реакцията ни не трябва да е тежка и остра. Това заяви социологът Кънчо Стойчев в предаването "Още от деня" по БНТ. 

"Не е мястото на държавата да се бърка в частни търговски сделки като тази с ЧЕЗ. Човек трябва да е слабоумен, за да си мисли, че това, което ни казват за сделката е истината. Това е за малоумници. Събират пари за сделката, след като е направена. Така всеки може да спечели подобен конкурс за такава приватизация. Чехия също не е чиста в отношението си за сделката с ЧЕЗ", каза още той по темата за продажбата на ЧЕЗ.

"За мен случаят с патриарх Кирил е малко преекспониран. Думите му бяха прекалени, но и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 прекали като политик и вицепремиер. Обединените патриоти са таралеж за управляващите и с положителните, и с отрицателните им качества", коментира Стойчев изказването на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, че руският патриарх е съветско ченге, контрабандист и милиардер. 

"Предвиждам тежка серия от атентати в Турция, заради войната в Сирия. На Ердоган не му е лесно", заяви от своя страна политическият анализатор Михаил Константинов по темата за Турция и изказването на Ердоган.

"В София са концентрирани икономическите и политически сили. Става страшно, ако се спре енергоснабдяването на София, това е критично важно", каза още той за сделката с ЧЕЗ, и допълни: "Ще почакаме и ще видим кой финансира сделката за ЧЕЗ".

"Това, което каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, е вярно, независимо дали е грубо. Когато руският патриарх Кирил направи своето изказване, то нашият патриарх патриарх да го скастри", завърши Михаил Константинов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3864 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.03.23 | 13:58

8
АМАН ОТ МНОГОЗНАЙКОВЦИ,КОИТО ДВА ПИРОНА НЕ СА ЗАБИЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ.ПИСНА МИ ОТ ИЗЯВЕНИ СОЦИОЛОЗИ.

2018.03.23 | 13:58

7
ПАТРИАРХ КИРИЛ ЗАБИ СТРАХОТЕН ШАМАР НА ЛЪЖЛИВИТЕ КОМУНИСТИ.
Патриарх Кирил

2018.03.23 | 13:58

5
как е гей демократчета, боли ли истината ?

2018.03.23 | 13:58

6
Научил си една дума и като я кажеш си мислиш че изпъкваш като свински мъде. Истината е това което каза Валери Симеонов.
с какво ви отвличат вниманието

2018.03.23 | 13:58

4
такива сайтове ,като този.
АНАТЕМА

2018.03.23 | 13:58

3
МЕНТЕТА ПАТРИАРСИ ДОНОСНИЦИ НА ДС И КГБ
Анонимен

2018.03.23 | 13:58

2
Много уважавам професора, за първи път няма да се съглася за правотата на Валери Симеонов. С този език съдържанието няма никакво значение, този човек няма място в правителството, в Народното събрание, в политическия живот. Това ниво ли държим?!

2018.03.16 | 06:21

1
мишката си мисли че патриарсите са простаци като него

Добави коментар

Водещи новини