Цветанов и Сидеров си стиснаха ръцете и обявиха: Коалицията е стабилна! Няма никакви проблеми (видео

share

Вече близо час в Народното събрание се провеждат разговори между председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, председателя на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров и вицепремиера Валери Симеонов, предаде репортер на Novini.bg.

Тримата обсъждат коалиционната политика. В последните дни станахме свидетели на кризисни отношения, като лидерът на "Атака" нападна зам.-председателя на ГЕРБ. На влизане за срещата Симеонов заяви в кулоарите на парламента: "Няма напрежение. Нали виждате - има правителство, което работи. Отношенията в едно семейство са си работа на семейството", категоричен беше вицепремиерът.

"Аз съм човек със собствено мнение. Винаги съм имал коментари и ще продължа да имам коментари. Не виждам основание за този интерес. Какво очаквате точно тук", каза след края на разговорите Волен Сидеров. "Ние сме длъжни да се срещаме. Ние имаме коалиционни отношения и даже трябва да се срещаме по-често. Не разбирам какво разбирате под остри думи. Няма проблеми. Изгладили сме всичко. Не се безпокойте. Няма основания за притеснения. Надявам се по-често да се виждаме, по-чести срещи, по-често обсъждане на проблемите. Само така ще вървят нещата", категоричен беше той.

Заедно с него бе и Цветан Цветанов, като двамата си стиснаха ръцете пред журналистите. ". Не съм се почувствал обиден от нищо. Стигнахме до извода, че трябва да се говорим по-често и всичко ще бъде наред. Имаше пътувания, отсъствия и за това не сме се виждали наскоро. Няма никакви проблеми. Коалицията е стабилна. Правителството е стабилно. Коалицията е стабилна. Нямаме абсолютно никакви разминавания. Имаме различни мнения, но във формата на диалог те ще бъдат изчистени. Няма никакъв проблем. Днес направихме тази среща и видяхте, че нямаме някакви съществени различия. Не сме коментирали Истанбулската конвенция. Вчера се видяхме с Волен и се разбрахме днес да проведем тази среща. Всичко е наред. Аз не съм обидил никого и няма да обидя никого. Благодаря ви", заяви от своя страна Цветанов.
 

Водещи новини

Още новини