Калина изповядвала, че Волен искал секс с нея

Интернет
share

Красивата г-ца Крумова била избягала от раздорите в бившата й партия Атака, включително и от сексуалния натиск от страна на Волен Сидеров

Оказа се, че Калина Крумова не е съвсем безчувствена и това, което се говори зад гърба й от враговете й в Атака, не й е безразлично. Затова в последно време се е заела да разкрива много по-обстоятелствено причините, довели до разрива с бившата й партия Атака. Най-общо тя мотивира постъпката си с бягството от раздорите, тресящи партията на Волен.

По-конкретно – излиза, че младата депутатка е застанала на страната на Димитър Стоянов и не е била съгласна с изгонването му. Тя не намирала за сериозен мотива за отстраняването на заварения син на Волен Сидеров, а именно, че уронвал престижа на националистическата партия. Всъщност Митко Стоянов съвсем демократично е поискал оставката на Сидеров.

Мнението на Калинка за оставката на Деница е точно противоположното. Тя била твърдо за отстраняването на любовницата на Волен, защото на всички било ясно колко и каква работа е свършила тя за Атака. В израз на дълбоко разочарование парламентаристката се изповядала пред свои хора – „Волен искаше да прави секс и с мен. Аз не съм Деница. Каза ми още, че кариерата ми зависи от това дали ще съм дашна. Това направо ме подлуди”, пише kliuki.bg.

Водещи новини

Още новини