Атакисти плашили Калина Крумова

  • 22 март 2012 08:36

  • 2209
  • 1
Атакисти плашили Калина Крумова
©

Независимата депутатка Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в, която неотдавна напусна партията си “Атака”, се оказа в центъра на регионален скандал.

Крумова пусна обръщение към гражданите на Сливен на страницата си във Facebook, в което съобщава, че на 20 март приемната й в града била провалена от “групичка хора”, които били местни активисти на “Атака”, пише "Труд".

“С грижа за психическото и физическото си здраве не бих могла да водя диалог с неконтролируеми личности”, твърди Крумова. Накрая тя пише, че през април отново ще дойде и се надява “този път поне да е без ексцесии и изблици на истерия и простотия”. Свидетели твърдят, че Крумова се изплашила от агитката и се скрила в служебна стаичка. Проверка на “Труд” е установила, че Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в наистина е била наела зала “Май” в областната управа на 20 март. Не й е искан наем, защото приемната се провалила.

“Проблемът на Крумова е медицински. Единствените посетители на приемната бяхме аз, секретарката, двама на по 70 г. и едно момче. Искахме като граждани да я питаме на коя партия служи сега. Нито сме викали, нито сме заплашвали. Та ние въобще не можахме да се видим," твърди Иван Иванов, областен координатор на “Атака”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
codger

2013.05.14 | 11:29

1
Заплашили я1 с вибратор и тя се опитала да им го отнеме насила хахахха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини