Депутат от ДПС: Страната има нужда от Ахмед Доган в трудни периоди

Булфото (архив)
share

Господин Бойко Борисов се обръща към господин Ахмед Доган, има реплика към господин Доган, но не могат да дадат правилните знаци. Някой не говори с езика на знаците, не ги разбира. Това каза депутатът от ДПС Халил Летифов по повод обръщение на премиера към почетния председател на ДПС от тази седмица пред Канал 3.

"Аз така го възприемам с моя скромен опит. Но не мога да предполагам какво мисли визионерът и философът", каза още Летифов.

"Чакаме знак всички - в едни трудни периоди за страната, да, страната има нужда от господин Доган. Не знам дали ще има знаци към тази посока - Борисов, но чакаме знаците - ние от ДПС, смятам и България", продължи загадъчно събесениктъ

Летифов посочи публичните разногласия между премиера Борисов и вицето Валери Симеонов относно бързото решаване на казус с втория лифт на Банско като поредно доказателство за "порочна форма на управление".

"Вицепремиерът Валери Симеонов изпреварва събитията, това е порочна форма на управление. С внасяне на решение преди Нова година няма веднага да има втори лифт на Банско - там ще има обжалване и т. н.

"Тук са въпросите - кое наложи толкова да се бърза? Ще отговорят ли и на това, че въпросният вицепремиер бил работил, а другите - папкали.

Този език, за който ние говорим, е налице - това участие издаде огромни проблеми, за пореден път утвърди тезата ни, че това е изключително грешна управленска формула и решението ни за демонтаж на националистите от управлението е правилно", каза Халил Летифов, според когото именно "заради тези приказки, които се хвърлят ангро, авторитетът на всички институции страда".

Водещи новини

Още новини