"Говорили си Иво Христов - Песимиста и Иво Христов - Оптимиста"....и още реакции в социалн

share

Скандалното излазване  на депутата от БСП Иво Христов, че 80% от българите са дебили беше основна тема днес в кулоарите на Народното събрание, както и сред изказванията от трибуната.

Самият Иво Христов се извини, БСП пък застана зад него, и изтъкнаха, че Борисов имал далеч по-груби квалификации по отношение на българите, за които извинения не е имало.
От своя страна ГЕРБ поискаха оставката на БСП-депуата.

Лавина от бурни реакции изказването президвика и сред публичните личности в социалните мрежи Фейсбук и Туитър.

Бишвият лидер на ДСБ Радан Кънев публикува виц:

Говорили си Иво Христов - Песимиста и Иво Христов - Оптимиста. (На елегантен коктейл на Ротари клуб - Раднево си говорили, разбира се. Наоколо всички можели да се подписват, на руски даже...)

 

Антон Тодоров, на когото БСП поиска оставката заради изказване, не пропусна на свой ред да поиска оставката на Христов в социалната мрежа:

"Народният представител от БСП Иво Христов от трибуната на НС: Българите се превръщат от прусаците в ПРОСТАЦИТЕ на Балканите! Оставка, нещо?!", пише Тодоров и в социалните мрежи.

"Наистина ли 80% сме такива дебили,че да изпратим г-н Христов да ни представлява в Парламента всички нас? Наистина ли?", задава си въпроса водещата Ани Салич.

"Депутата от БСП Иво Христов: "80% от населението са дебили" Този човечец знае ли, че пълнолетното население на България му е работодател или не е чел Конституцията?!", чуди се депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.


БСП ли е алтернативата на сегашното управление, написа пък на фейсбук страницата си зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Вижте още от реакциите в социалните мрежи:

Водещи новини

Още новини