Александър Симов разкри подробности за катастрофата на Корнелия Нинова!

БТВ
share

За вътрешнопартийните скандали, алтернативният бюджет 2018 и ПТП-то с Корнелия Нинова от последните часове говори в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от „БСП за България“ Александър Симов.

Във връзка с катастрофата на Корнелия Нинова той потвърди, че председателката на БСП не е пострадала сериозно: "Трябваше да мине през преглед, заради предишната й по-сериозна злополука, но няма тежки наранявания", разкри той.

"Не е новост, че в БСП има вътрешнопартийни скандали. Корнелия Нинова няма да бъде бламирана на Конгреса. Част от партията смята, че Нинова иззема голяма част от лидерските позиции", допълни Симов.

"Искам левицата да е спокойна, но имаме вътрешни проблеми, които трябва да поставим честно", коментира той във връзка със споровете в партията и допълни.

"Нашият бюджет се създава, за да бъде алтернатива, за да е опозиция на тази зловеща политика. Месец и половина продължи неговото пиасне. Участваха много членове на партията. Правим алтернативен бюджет, за да покажем, че ГЕРБ вършат глупости", категоричен беше депутатът.

"Бойко Борисов избира за социален и икономически модел хората по „Витошка“. Това наложи ние да предложим бюджет, през собствен поглед", каза още Симов.

За бюджет 2018, предложен от правителството, и парите отпускани за здравеопазване Александър Симов каза: "Здравето не е обект на пазарлък, държавата трябва да стабилизира болниците, така ще се стабилизира и държавата", завърши той.
 

Водещи новини

Още новини