Волен Сидеров: Отцепниците си продадоха задниците!

share

Всеки един продажник-депутат получава всеки месец по 17 000 лв. от откраднатите пари от субсидията на “Атака” - повече от премиера, президента и който и да е министър. Такъв им е и бонусът, че са предали четата!

Това казва в интервю за в. "Шоу" лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

На въпрос какво мисли за обвиненията, отправени от напусналите партията към него, лидерът на "Атака" отговаря: "Всеки един предател и продажник, който се продаде, беше ангажиран и задължен срещу парите, които получава, да създава шумове, слухове, смутове. Това са хора, които са си продали задниците".

"Предателството винаги си има цена! Кой каквото и да дрънка за принципи, за идеи, това е простата истина – 17 бона на месец! Като се започне от Камен Петков, Валентин Николов, Стоян Иванов, Кирил Гумнеров, Калина Крумова, Цвета Георгиева, Огнян Пейчев, Огнян Тетимов, Димитър Карбов, Петър Хлебаров и Борислав Стоянов... До един, на всички тях цената им е 17 бона на месец", продължава Сидеров.

По думите на лидера на "Атака", вицепремиерът Цветан Цветанов една година го е лъгал в лични разговори, че няма никога да приеме в своята партия отцепници от партията и че няма никога да вземе субсидия от тях. "Както го гарантира и обещава, така го направи. Шестима от отцепниците вече са написали декларации за принадлежност към ГЕРБ, аз ги видях лично в кабинета на зам.-министъра на финансите Горанов, а Цветанов е написал писмо до Дянков да прехвърли субсидията на “Атака” за тях към ГЕРБ. По този начин по 300 000 лв. на транш ще бъдат отрязвани от парите на “Атака”. Следващите четирима отцепници като отидат към ГЕРБ, ще станат 500 000 лв. на транш. Някой ще каже: “Волен Сидеров говори все за пари!” Да, защото това е начинът, по който те искат да ме откажат от моята политическа и медийна дейност. Защото “Атака” е единствената партия, която има собствени медии – и вестник, и телевизия, които издържам със субсидията. Въпреки тези удари, аз ще продължа да правя това, което съм правил до сега. През 2005 г. нямах и лев субсидия, но направих пробив и влязох в парламента. Разбира се, много по-трудно е, но няма да се уплаша и клекна като Яне Янев", категоричен е Сидеров.

Лидерът на "Атака" заявява, че с колкото и депутати да остане, няма да се откаже от линията, която е поел. "Нищо фатално няма да се случи, ако се разпадне групата. Какво като се разпадне групата?! Ще си продължавам дейността! Подлостта и ударите под кръста винаги се връщат", казва още Волен Сидеров пред в. "Шоу".

 

Водещи новини

Още новини