Волен Сидеров: Уморих се от декларации, клоуни и смешници

Булфото (архив)
share

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пожела да сподели от парламентарната трибуна, че вече се чувства отегчен от толкова много декларации.

Той заяви, че сигурно през 2007 година 7 души от настоящия парламент са били депутати и помнят приемането на България в ЕС. Затова, Сидеров, съобщи, че ще разпространи сред всички народни представители речта му от тогава. Целта му е да напомни, че предупрежденията му и опасенията през 2007 година са се оправдали. Той поиска да даде на главния прокурор Меглена Кунева и Соломон Паси.

„ЕС в момента се оказа абсолютно несъстоятелен. Лидерите в ЕС се оказаха неспособни да опазят своите държави от нахлуващите бежанци, от терористите. Сега трябва да преосмислим членството си в ЕС и да станем активни“, каза Волен Сидеров.

„Докато продължава тази колониална картина у нас, България няма възможности за никакви алтернативи и успехи. Трябва да започнем да работим за националния ни интерес“, заяви лидерът на „Атака“ и добави: „Иначе всичко останало е игра, игра на избори, игра на изборни системи“.

„Нека да променим колониалното статукво на България“, каза още Волен Сидеров.

„Хората вярват на всякакви смешници и всякакви клоуни. Нека да се върнем към клетвата и да работим за хората“, каза националистът.

„Нека да променим колониалното статукво на България“, заключи Волен Сидеров.

Водещи новини

Още новини