Сидеров: Най-сетне здравият разум в управлението на България заговори (видео)

share

"България има проблем с мигрантския поток и опасността от военен конфликт в Европа". Това заяви от трибуната на Народното събрание Волен Сидеров.

"В момента има струпване на войски на източната граница на Русия, каквито не е имало от времето на Хитлер. Премиерът каза, че даваме повече пари за мигрантите, отколкото за пенсионерите. Това е така наистина. Бойко Борисов трябваше да дойде тук пред всички нас и да обясни подробно за какво са говорили на срещата в Турция и Германия за бежанците. Решение на мигрантския поток няма да има, докато ЕС не се обедини и не каже открито какъв е проблемът. Европа и НАТО са в криза, но това не от сега", каза лидерът на Атака.

"Здравият разум е заговорил в българското държавно ръководство най-сетне. В момента нямаме право да си играем на вътрешнопартийни войни, а да защитим България. Трябва да продължим действията и законодателните промени, за да изградим защитна стена и това да бъде гарантирано", смята още той.

"Росен Плевнелиев направи достатъчно, за да влоши положението ни, така че се надяваме следващият президент да поправи неговите грешки. За щастие ние вече предложихме такъв кандидат-президент, който да не слуша външни нареждания".

"Пак повтарям, за да има решение на проблема с бежанците, трябва да сме единни", категоричен е той. И добави, че не трябва да се цепим и че не искаме през българската територия да минават опасни оръжия и това ще ни направи по-отговорни.

Водещи новини

Още новини