Ангел Найденов: Опасността от бежанска криза в страната ни е абсолютно реална

  • 01 септември 2016 18:26

  • 2938
  • 0
Ангел Найденов: Опасността от бежанска криза в страната ни е абсолютно реална
©

Опасността от бежанска криза в страната ни е абсолютно реална. Това коментира Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, заместник-председател на парламентарната група на „БСП лява България“ и бивш министър на отбраната, предаде "Фокус".

По думите му липсва единно решение и обща позиция в Европейския съюз за борба с миграцията.

„Тази опасност е реална. Съответно на използването на този инструмент, нека така да се изразя, с бежанците от страна на Турция, единственият отговор е солидарността в рамките на ЕС. Всъщност това е, което не чухме в позициите и мненията, които се вземаха и изразяваха от страна на българския министър-председател. Т.е. необходимостта от повече солидарност и усилия за изработване на обща политика и общ отговор от страна на ЕС.

Не от една или друга страна, не от групи страни в рамките на ЕС, а консолидирана позиция на организацията. Независимо от затрудненията, от демонстрираната слабост, от проблемите, съюзът е способен на изработването на такава единна политика и на общ отговор“, уточни заместник-председателят на парламентарната група на „БСП лява България“.

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен допълни, че липсата на единна политика поставя на изпитание държави като България, която е външна граница на Европейския съюз. "За ограничаване на бежанския поток на границата с Турция е необходима охрана с жива сила, високопроходима техника и видеонаблюдение", каза още Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2938 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини