Кадиев: БСП начело с Нинова ми звучи като AC/DC с Аксел Роуз

Булфото (архив)
share

Никога не съм зависил финансово от заплатата на депутат и политик. Не съм влязал в политиката заради глупавата депутатска заплата. Не съм милионер, но бизнесът ми се развива добре.

Това каза в предаването "Комбина" по Нова телевизия независимият депутат Георги Кадиев. Нямам какво да крия и никога не съм крил нищо. Мога с ръка на сърце да заявя, че никога не съм откраднал нищо. Съпругата ми си има компания и при нея всичко е открито. Никога не сме зависили от държавата, повтори той.

Нямам никакво намерение да се кандидатирам за президент. Това, което се случи в БСП, е хубаво. Има още много работа да се свърши. БСП начело с Корнелия Нинова ми звучи като AC/DC с Аксел Роуз. Тя може да обърне много неща, но трябва да го видя. Не става само със смяна на един човек с друг. Трябва работа. В държавата има криза и решението е предсрочни избори. Щом правим партия, трябва да се явим самостоятелно. Ще се регистрираме юни и ще настоявам да издигнем кандидатура за президент, като това няма да съм аз, категоричен беше Кадиев.

Големият провал на КТБ са надзорните институции - БНБ, КФН, ДАНС, финансовото разузнаване. Истината за банката няма да излезе никога наяве. Докладът на "Аликс Партнърс" е загуба на време и на пари, завърши независимият депутат.

Водещи новини

Още новини