Дончева: Г-н Янев, драги ми Смехурко, считам се за достатъчно компетентна, за разлика от човек, упра

Булфото
share

След словесната атака от страна на лидера на РЗС Яне Янев към първата в „Движение 21“, реакцията в лицето на Татяна Дончева не закъсня. Същата изпрати гневен отговор до Янев с нотки на сарказъм.

"Г-н Янев,
Драги ми Смехурко, приносителю на флашки, който щеше да уволни Бойко Борисов,
Очевидно днешната позиция на РЗС е провокирана от медийните ми изяви, в които посочвам нещата с истинските им имена. Завършила съм право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и като дългогодишен адвокат, кариерата ми е общоизвестна. Считам се за достатъчно компетентна, за да коментирам съдебната система в България, за разлика от човек, завършил Аграрния университет в гр. Пловдив и управлявал консервен комбинат", пише Дончева.

"Аз съм адвокат, който обича предизвикателствата и мои клиенти са били ръководителите на големи български корпорации, сред които не е КТБ и няма мутри", допълва Дончева.

"Като депутат от Народното събрание, приело поправката „Ванко 1“, са ти добре известни имената на вносителите на тази поправка. Името ми никога не е било сред тях, както не съм била и лобист за законодателното решение по случая.
А за това какви политици заслужава българският народ, нека го оставим сам да избира", завършва Дончева.

Водещи новини

Още новини