Напрежение в ДПС, Местан отказва всякакви коментари (обновена)

Булфото (архив)
share

Все още няма яснота ще има ли оставки в ръководството на ДПС след речта на Ахмед Доган, в която той отправи остри критики към лидера на движението Лютви Местан.

Местан засега запазва мълчание. В централата на партията днес влязоха няколко депутати от партията, но запазиха мълчание, съобщи БТВ. Уклончиво отговори само Мустафа Карадайъ, който обяви, че промени в партията ще има до края на април. На въпроса възможна ли е смяна на лидера на ДПС, той отговори: "Всичко е възможно”.

По повод появилите се информации, че Местан и съпругата му Ширин се намират в турското посолство, а охраната от НСО му е свалена, Novini.bg се свърза с пресцентъра на ДПС. От там категорично отказаха да коментират слухове и заявиха, че официална информация се дава само и единствено на сайта на движението.

Лидерът на ДПС Лютви Местан не е със свалена охрана, съобщиха от НСО за БНР. От службата отказват да уточнят дали охраната е намалена, но бяха категорични, че появилите се медийни информации, че Местан вече не се охранява, не отговаря на истината.

Водещи новини

Още новини