Десислава Атанасова се оплака от телефонен терор заради Сидеров

share

На всички колеги от комисията, която реши да отнеме имунитета на Волен Сидеров и Десислав Чуколов, са разпространени имената, снимките и телефоните по телевизия Алфа. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ по БТВ, като посочи, че срещу нея и колегите й е започнал телефонен терор.

По думите й недопустимо е да се премине границатa на добрия тон и някой да търси сметка защо и как са гласували по отношенията на деянията на Сидеров и Чуколов.

Тя разказа, че през нощта на нея и на колегите й, им се звъни по телефона и им се иска обяснения защо искат да изгонят Волен Сидеров от парламента.

По думите й през деня им се звъни по-интензивно с въпроса „защо осъдихте Волен“. Цялото ни общество беше свидетел какво е поведението на двамата народни представители и съвсем основателно беше искането на техния имунитет, каза Десислава Атанасова. Някои от колегите й са получавали и смс-и.

Това е телефонен терор, заяви тя.

Атанасова обясни, че никой не се е уплашил за живота си, но всички са с много неприятно усещане. По думите й ако това зачести прокуратурата трябва да се задейства.

Водещи новини

Още новини